Online oktatás

Beküldve: Híreink.

Tisztelt Szülők!

A rendkívüli helyzettel kapcsolatos legfrissebb közérdekű információkat igyekszünk minden nap iskolánk honlapján és hivatalos facebook oldalán közzétenni.

Célunk az, hogy ne szakadjon meg a tanítási-tanulási folyamat, ezért igyekszünk a hangsúlyt a tananyag kijelölésére és feldolgozására fektetni. Számokérésre a későbbiekben, a tapasztalatok lehetőségek függvényében kerül sor.

Kérjük, hogy a gyermekek önálló tanulásának eredményessége érdekében segítsék, ellenőrizzék, támogassák gyermeküket (napirend, időbeosztás, személyes magyarázat, pihenőidő).

Az elkövetkezendő időszakban a digitális oktatáshoz szükséges felületet a KRÉTA rendszer fogja szolgáltatni. Ezen belül is a KRÉTA e-Ügyintézés oldalát kell sűrűn figyelni. A szülők és a diákok ezen a felületen kapnak információkat, feladatokat, anyagokat, illetve számokérést is a szaktanároktól. Minden anyagot és feladatot megkapnak a szülők is, azért, hogy naprakészen tudják ellenőrizni, adott esetben koordinálni gyermekük tevékenységét. Ezen a felületen lehetőség nyílik a pedagógus felé való jelzésre is, diák és szülő részéről egyaránt. Kérjük a kedves Szülőket, hogy ha nem sikerül belépni a Kréta rendszerébe, vagy ha nincs egyáltalán otthoni számítógépes elérési lehetőség, mindenképpen jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. Szerdán kezdődik az online oktatás.

Természetesen továbbra is figyelemmel kísérjük az országos utasításokat, ezekhez igazodva hozunk újabb döntéseket.

Kedves Diákok!

Folyamatosan figyeljétek a KRÉTA felület e-Ügyintézés oldalát! (Belépés: Felhasználónév: az OM azonosítótok, mely egy 7-sel kezdődő hosszú számsor A diákigazolványotokon megtalálhatjátok az OM azonosítót. Jelszó: a születési dátumotok kötőjelekkel elválasztva: éééé-hh-nn. Próbáljátok ki, és ha nem sikerül, kérjétek meg Szüleiteket, mihamarabb jelezzék az osztályfőnökötöknek!)

Cím

  • 7624 Pécs, Jurisics Miklós utca 17.

Kapcsolat

  • +36 (72) 518-110
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.